Administratorii pot acum să copieze permisiunile unui utilizator către un alt utilizator, simplificând procesul de configurare pentru utilizatorii noi. Acest lucru reduce erorile și accelerează onboarding-ul prin replicarea permisiunilor existente, fără configurare manuală.
În trecut, configurarea unui utilizator nou cu permisiunile potrivite necesita lucru manual și trecerea de la un utilizator la altul. Acum, poți face acest lucru în doar câteva click-uri, accelerând procesul pentru utilizatorii noi și reducând potențialele erori.
Indiferent dacă faci onboarding-ul unui nou angajat, înlocuiești o persoană într-un rol sau standardizezi accesul în cadrul unei echipe, acum poți replica o configurație de permisiuni în câteva secunde.
Toate hub-urile și toate nivelurile de abonament.