Acum poți elimina o metodă de plată salvată direct din înregistrarea unui contact sau a unei companii în HubSpot, fără a mai fi nevoie să contactezi echipa de suport.
Până acum, nu exista o modalitate prin care utilizatorii să poată șterge singuri o metodă de plată salvată.
Reprezentanții de vânzări nu aveau o modalitate simplă de a elimina informațiile învechite sau incorecte despre carduri și conturi bancare (ACH) din înregistrarea unui cumpărător, ceea ce putea duce la plăți eșuate sau la dificultăți în procesul de facturare.
Această actualizare îți oferă control direct asupra datelor privind metodele de plată salvate, fără a fi nevoie să contactezi echipa de suport.
Accesarea filei Revenue
Fila Revenue afișează într-un singur loc toate informațiile legate de plăți pentru un contact sau o companie: metodele de plată salvate, informațiile de facturare, facturile asociate și abonamentele.
Pentru a o accesa:
Eliminarea unei metode de plată salvate
Din secțiunea Billing a filei Revenue:
Metoda de plată este eliminată imediat și nu mai poate fi utilizată pentru încasarea plăților prin facturi sau abonamente.
Notă: Eliminarea este permanentă. Cumpărătorii pot salva din nou o metodă de plată finalizând procesul de plată pentru orice factură, link de plată sau abonament.
Toate Hub-urile și toate nivelurile de abonament HubSpot.
Pentru utilizarea metodelor de plată salvate, trebuie să fie activat HubSpot Payments sau procesarea plăților prin Stripe în contul tău.