Acum poți alege pentru ce roluri de utilizatori întâlnirile Zoom sunt sincronizate cu HubSpot, în loc să activezi sau să dezactivezi sincronizarea pentru fiecare utilizator în parte.
Întâlnirile Zoom sincronizate stau la baza înregistrărilor, transcrierilor și contextului asociat acestora. Setarea sincronizării în funcție de rol înseamnă că toți utilizatorii cu rolul respectiv se sincronizează automat, astfel încât nu mai este necesar să actualizezi manual utilizatorii individuali pe măsură ce echipa se schimbă.
În setările integrării Zoom vei găsi un nou control pentru a selecta rolurile care se sincronizează. Atunci când adaugi un rol, utilizatorii acestuia încep să se sincronizeze. Atunci când îl elimini, sincronizarea acestora se oprește. Tabelul cu utilizatori afișează acum rolul și statusul sincronizării pentru fiecare utilizator, astfel încât poți vedea dintr-o privire cine se sincronizează.
Înainte de a activa un rol, verifică utilizatorii care fac parte din acesta. Sincronizarea unui rol activează sincronizarea înregistrărilor pentru toți utilizatorii cu rolul respectiv.
Toate hub-urile și nivelurile.